Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

IMMA & GINA (o com sobreviure en un món digital)

Familiar, Teatro

  • IMMA & GINA (o com sobreviure en un món digital)
  • IMMA & GINA (o com sobreviure en un món digital)

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: domingo 27 marzo 2022, 12:00 h

Ver descripción del evento
dom. 27 mar.
12:00 h
Finalizado
Imma i Gina (o com sobreviure en un món digital) és un musical familiar d’ Increïble Produccions que relata de forma divertida i original... Leer más

Imma i Gina (o com sobreviure en un món digital) és un musical familiar d’ Increïble Produccions que relata de forma divertida i original com la tecnologia pot estimular la nostra imaginació o bé fer-nos perdre tota la nostra capacitat de crear.

La Gina és una nena de deu anys molt alegre i amb molta imaginació. No li cal gran cosa per passar-ho d'allò més bé: té una amiga imaginària, Imma, a qui crida sempre per jugar.

Així i tot, la Gina té els mateixos desitjos que qualsevol nena de la seva edat: fa anys que demana una tauleta digital, ja sigui als tres Mags, al Pare Noel o a qualsevol ésser que li pugui portar el regal per Nadal.

Farta que no li facin cas, els ha donat un ultimàtum: o aquest any aconsegueix allò que demana o es portarà molt malament.

Els esperits del Nadal no acceptaran les amenaces de la Gina, i enviaran a la bruixa Befana per impedir que la Gina perdi la seva imaginació.

Petits i grans, esteu enganxats a les pantalles? En aquest musical, segur que us sentireu identificats!


Durada: 60 min.