Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Intrús. Jazz pel forat del pany | Cóguiba Trio

Conciertos, Culturales

  • Intrús. Jazz pel forat del pany | Cóguiba Trio

Ciudad: Sant Boi de Lluçanès

Lugar: Plaça Major

De sábado 15 octubre 2022, 17:00 h a 18:15 h

Ver descripción del evento
sáb. 15 oct.
17:00 h
Finalizado
Cóguiba TrioCóguiba Trio és un projecte musical format per l’Eduardo Mejía (guitarra), l’Andrea González (bateria) i l’Adrià Pinto... Leer más

Cóguiba Trio

Cóguiba Trio és un projecte musical format per l’Eduardo Mejía (guitarra), l’Andrea González (bateria) i l’Adrià Pinto (Contrabaix) quan vam coincidir estudiant Jazz al Conservatori superior de música del Liceu. Durant aquest 5 anys, els 3 membres del grup van anar creixent personalment i musicalment junts però sense formar cap proposta músical pròpia, més aviat de sidemen o de líder en altres projectes paral·lels. Aquest és el motiu que aquest any hem decidit ajuntar-nos i recollir composicions pròpies de cada membre del grup per així poder crear el primer àlbum a nom de Cóguiba Trio.

Els temes que engloben l’àbum són temes originals intrumentals, però difereixen del canon standard que entenem com a Jazz ja que, encara que ens arrelem en la tradició jazzística, la individualitat de cada tema fa que traspassi la barrera estilística i més aviat defineixi la nostra experiència vital d’aquest 5 anys dins i fora del trio.


MÉS INFORMACIÓ A: www.llucanes.cat/intrus/