Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Intrús. Jazz pel forat del pany | Cóguiba Trio

Concerts, Culturals

  • Intrús. Jazz pel forat del pany | Cóguiba Trio

Ciutat: Sant Boi de Lluçanès

Lloc: Plaça Major

De dissabte 15 d’octubre 2022, 17:00 h a 18:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 d’oct.
17:00 h
Finalitzat
Cóguiba TrioCóguiba Trio és un projecte musical format per l’Eduardo Mejía (guitarra), l’Andrea González (bateria) i l’Adrià Pinto... Llegir més

Cóguiba Trio

Cóguiba Trio és un projecte musical format per l’Eduardo Mejía (guitarra), l’Andrea González (bateria) i l’Adrià Pinto (Contrabaix) quan vam coincidir estudiant Jazz al Conservatori superior de música del Liceu. Durant aquest 5 anys, els 3 membres del grup van anar creixent personalment i musicalment junts però sense formar cap proposta músical pròpia, més aviat de sidemen o de líder en altres projectes paral·lels. Aquest és el motiu que aquest any hem decidit ajuntar-nos i recollir composicions pròpies de cada membre del grup per així poder crear el primer àlbum a nom de Cóguiba Trio.

Els temes que engloben l’àbum són temes originals intrumentals, però difereixen del canon standard que entenem com a Jazz ja que, encara que ens arrelem en la tradició jazzística, la individualitat de cada tema fa que traspassi la barrera estilística i més aviat defineixi la nostra experiència vital d’aquest 5 anys dins i fora del trio.


MÉS INFORMACIÓ A: www.llucanes.cat/intrus/