Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

IOGA - 1r trimestre curs 22-23

Deportivos

Entrápolis

Ciudad: Arenys de Munt

Lugar: Sala Corrioles del Centre d'Arenys de Munt

De martes 4 octubre 2022, 19:30 h a martes 20 diciembre 2022, 21:00 h

Ver descripción del evento
mar. 4 oct.
19:30 h
Finalizado
Cada vegada més i més persones troben en el ioga una disciplina que els motiva a fer exercici i a mantenir-se actius, però hi ha molts... Leer más

Cada vegada més i més persones troben en el ioga una disciplina que els motiva a fer exercici i a mantenir-se actius, però hi ha molts tipus diferents de ioga.

Kundalini ioga ha sintetitzat el millor de moltes altres disciplines per augmentar la consciència corporal. És una pràctica basada en sèries de postures i moviments dinàmics i repetitius coordinats amb una respiració específica marcada per uns temps determinats.

Kundalini Ioga és una tècnica per equilibrar cos, ment i esperit. Això s'aconsegueix a través de la respiració (pranayama), la realització de certes asanes (postures), mantres ( recitació de sons o paraules), bandhas (claus corporals), mudres ( posicions dels dits) i tècniques de visualització i meditació.

T'animes a provar-ho? 

Comencem el proper dimarts dia 4 d'octubre a les 19:30h.