Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ismael Serrano ( Barnasants)

Música

  • Ismael Serrano ( Barnasants)
  • Ismael Serrano ( Barnasants)

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Plaça de l'Estació, 4, 08860 Castelldefels, Barcelona

Inicio: sábado 7 marzo 2020, 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 7 mar.
21:00 h
Finalizado
Un espectacle refinat i emocionant en què el cantautor espanyol més rellevant sorgit en la dècada dels 90 posa un vestit nou a himnes... Leer más

Un espectacle refinat i emocionant en què el cantautor espanyol més rellevant sorgit en la dècada dels 90 posa un vestit nou a himnes generacionals com Pequeña criatura i Papá, cuéntame otra vez. Presenta temes inèdits com Agua y aceite i Busco una canción i rendeix honors a mestres com Silvio Rodríguez, Joaquín Sabina, Luis Eduardo Aute o el grup de rock argentí Divididos.
Una proposta, com totes les de Serrano, amb la sinceritat com a bé més preuat i cançons que, en aquests temps d’incertesa i convulsió, ens animen a seguir lluitant. Ismael Serrano ens visita amb el seu repertori alhora íntim i personal i d’abast públic i social. Cançó, poesia i compromís.

Durada espectacle: 90 minuts
Interpretació: Ismael Serrano


SERVEI DE LUDOTECA