Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

IXè Festival d'Estiu de la Seu d'Ègara 2021: Litus i l'OCT48

Conciertos, Música

  • IXè Festival d'Estiu de la  Seu d'Ègara 2021: Litus i l'OCT48

Ciudad: Terrassa

Lugar: Seu d'Ègara

De sábado 17 julio 2021, 22:00 h a martes 20 julio 2021, 23:59 h

Ver descripción del evento
sáb. 17 jul.
22:00 h
Finalizado
IXè Festival d'Estiu Litus i l'OCT48Dissabte 17 de juliol a les 22:00h a la Seu d'ÊgaraHan passat 8 anys del primer encontre entre... Leer más


IXè Festival d'Estiu Litus i l'OCT48

  • Dissabte 17 de juliol a les 22:00h a la Seu d'Êgara

Han passat 8 anys del primer encontre entre Litus i l'Orquestra de Cambra Terrassa 48.

En aquella ocasió la formació va convidar al cantant a interpretar algunes de les cançons del meravellós cicle "Juliet Letters", d'Elvis Costello i Brodsky Quartet.


Durant aquests darrers anys Litus,catapultant la seva carrera musical i escènica a Madrid, ha fet créixer molt el protagonisme de les cordes en els seus projectes musicals i l'OCT48 ha iniciat l'aventura de convidar cada any a un artista terrassenc aalunyat de la música clàssica. Litus i l'OCT48 es retroben, però aquest cop per aprofundir en el repertori propi del cantant, sobretot dels seus darrers discs: "Miércoles 14" i "Hablo tu idioma pero no lo entiendo".

És per tot això que aquest concert esdevé una experiència meravellosa: una retrobada de vells amics que s'han inspirat mútuament. La veu enèrgica, enfervorida i robusta de Litus ha guanyat encara més en expressivitat, foscor i poesia al costat del so de la corda. Cançons que deambulen per nous territoris, del seu soul original a la canço d'autor, el musical i el pop exquisit.

D'altra banda, l'OCT48 s'ha consolidat com una de les formacions clàssiques de referència del país i ha guanyat bagatge, risc i "flow" per transitar per altres estils musicals.


Així doncs, i de la mà dels arranjaments per a orquestra de cora i veu d'Aleix Puig, Litus i l'OCT48 oferiran de nou un xou únic: encara més extraordinari, encara més personal i encara més enèrgic. Imperdible!


* Possibilitat d'adquirir l'abonament pels tres concerts del Festival de l'OCT48 a la Seu d'Ègara per només 30€