Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Javier Lucío, guitarra

Música

  • Javier Lucío, guitarra

Ciudad: Martorell

Lugar: Escola de Música Cal Nicolau

De domingo 24 noviembre 2019, 18:09 h a 18:10 h

Ver descripción del evento
dom. 24 nov.
18:09 h
Finalizado
Durant el segle XX la guitarra es converteix en un instrument molt demandat per la ploma dels millors compositors de tot el món. Les... Leer más

Durant el segle XX la guitarra es converteix en un instrument molt demandat per la ploma dels millors compositors de tot el món. Les avantguardes europees troben en la guitarra una de les grans inquietuds del segle XX: la recerca de noves sonoritats i la renovació tímbrica. Eclèctica ens ofereix un viatge des del segle d'or de la guitarra clàssica fins als nostres dies, mostrant-nos un paisatge sonor on conflueixen tots els estils que han fet la guitarra un instrument solista en tota regla.

 

Javier Lucío García neix a Càceres l'any 1992, Rep la formació musical al Conservatori Hermanos Berzosa a Càceres, on obté un premi extraordinari en finalitzar els estudis. Continua el seu desenvolupament al Conservatori Superior de Música de Sevilla sota la tutela d'Antonio Duro, obtenint el premi extraordinari de fi de carrera. El 2016 comença el màster en interpretació musical amb el mestre Roberto Aussel a Colònia. Ha estat guardonat en concursos com a intèrpret solista, aconseguint el primer premi en el Concurs XI de Joves Músics d'Extremadura, El segon premi en el V Concurs de Guitarra Juan Crisóstomo de Arriaga, el tercer premi en el III Concurs Internacional de guitarra Alhambra per a Joves, i recentment, ha obtingut el premi en el 89è Concurso Juventudes Musicales de Joventuts Musicals d'Espanya. Ha ofert concerts en nombroses sales d'àmbit nacional i internacional, col·laborant també com a músic convidant en formacions musicals com la Gürzenich-Orchestra Köln, Internationale Ensemble Modern Akademie of Frankfurt (IEMA) y Curious Chamber Players of Stockholm.