Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Javier Malosetti & Mariano Diaz Band

Música

  • Javier Malosetti & Mariano Diaz Band
  • Javier Malosetti & Mariano Diaz Band

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inicio: viernes 17 marzo 2023, 20:30 h

Ver descripción del evento
Javier Malosetti, fill del mític guitarrista de jazz argentí Walter Malosetti, es baixista, bateria, guitarrista i cantant. Des de... Leer más

Javier Malosetti, fill del mític guitarrista de jazz argentí Walter Malosetti, es baixista, bateria, guitarrista i cantant. Des de la decada dels 80 es dels baixistes més requerits i importants de l'escena argentina. Multipremiat amb la seva carrera solista i 12 discos en el seu haver, és un virtuós del baix elèctric i les seves diferents formacions al llarg dels anys han estat i són un referent fonamental de l'escena argentina. 

Mariano Diaz va estudiar a Buenos Aires en la Universitat d'Arts i Ciències Musicals, a Nova York amb Bruce Barth i Aaron Goldberg. Nominat a un Grammy, és un dels pianistes, teclistes, recording artist mes demandats en l'escena musical europea.

Són molt poques les oportunitats que tenim de gaudir dels seus xous a Europa i en aquesta ocasió els tenim en exclusiva al ContraBaix!