Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Javier Malosetti & Mariano Diaz Band

Music

  • Javier Malosetti & Mariano Diaz Band
  • Javier Malosetti & Mariano Diaz Band

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Start: Friday 17 March 2023, 20:30 h

See description of the event
Javier Malosetti, fill del mític guitarrista de jazz argentí Walter Malosetti, es baixista, bateria, guitarrista i cantant. Des de... Read more

Javier Malosetti, fill del mític guitarrista de jazz argentí Walter Malosetti, es baixista, bateria, guitarrista i cantant. Des de la decada dels 80 es dels baixistes més requerits i importants de l'escena argentina. Multipremiat amb la seva carrera solista i 12 discos en el seu haver, és un virtuós del baix elèctric i les seves diferents formacions al llarg dels anys han estat i són un referent fonamental de l'escena argentina. 

Mariano Diaz va estudiar a Buenos Aires en la Universitat d'Arts i Ciències Musicals, a Nova York amb Bruce Barth i Aaron Goldberg. Nominat a un Grammy, és un dels pianistes, teclistes, recording artist mes demandats en l'escena musical europea.

Són molt poques les oportunitats que tenim de gaudir dels seus xous a Europa i en aquesta ocasió els tenim en exclusiva al ContraBaix!