Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

JOANA SERRAT & THE GREAT CANYONERS al Festival Altaveu

Conciertos, Culturales

  • JOANA SERRAT & THE GREAT CANYONERS al Festival Altaveu

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Escenari de Can Castells

De viernes 10 septiembre 2021, 22:00 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
vie. 10 sept.
22:00 h
Finalizado
JOANA SERRAT & THE GREAT CANYONERSLa cantautora Joana Serrat retorna amb Hardcore From The Heart, el cinquè àlbum de la seva flamant... Leer más

JOANA SERRAT & THE GREAT CANYONERS

La cantautora Joana Serrat retorna amb Hardcore From The Heart, el cinquè àlbum de la seva flamant discografia. Ha estat un dels discos de l’any i un dels més venuts a Anglaterra. No us perdeu l’oportunitat de viure en directe aquesta delícia d’una qualitat i força desbordant.

  • Escenari Can Castells
  • Accés al recinte per Carrer Ebre, 11. 08830, Sant Boi de Llobregat
  • Obertura portes: 21.45h
  • Inici actuació: 22h
  • Fi de l'actuació: 23h


* La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

* Si finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

* Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.

  • Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.
  • Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.
  • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a:  https://festivalaltaveu.cat/entrades/