Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

JOANA SERRAT & THE GREAT CANYONERS al Festival Altaveu

Concerts, Cultural

  • JOANA SERRAT & THE GREAT CANYONERS al Festival Altaveu

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Escenari de Can Castells

From Friday 10 September 2021, 22:00 h to 23:30 h

See description of the event
Fri 10 Sep
22:00 h
Finished
JOANA SERRAT & THE GREAT CANYONERSLa cantautora Joana Serrat retorna amb Hardcore From The Heart, el cinquè àlbum de la seva flamant... Read more

JOANA SERRAT & THE GREAT CANYONERS

La cantautora Joana Serrat retorna amb Hardcore From The Heart, el cinquè àlbum de la seva flamant discografia. Ha estat un dels discos de l’any i un dels més venuts a Anglaterra. No us perdeu l’oportunitat de viure en directe aquesta delícia d’una qualitat i força desbordant.

  • Escenari Can Castells
  • Accés al recinte per Carrer Ebre, 11. 08830, Sant Boi de Llobregat
  • Obertura portes: 21.45h
  • Inici actuació: 22h
  • Fi de l'actuació: 23h


* La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

* Si finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

* Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.

  • Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.
  • Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.
  • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a:  https://festivalaltaveu.cat/entrades/