Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

KLS i MARTÍ

Música

  • KLS i MARTÍ
  • KLS i MARTÍ
  • KLS i MARTÍ

Ciudad: Ulldecona

Lugar: Oficina de Turisme d'Ulldecona, Antic Molí de Cèsar Martinell

De sábado 17 julio 2021, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 17 jul.
20:00 h
Finalizado
Co-producció entre les JMEP i el Plug in the Gear per a ments obertes 8€ KLS (Benicarló) Presentant el seu últim treball Noisehits... Leer más

Co-producció entre les JMEP i el Plug in the Gear per a ments obertes 8€

KLS (Benicarló) Presentant el seu últim treball Noisehits ple de noise experimental, grindcore, post-hardcore.......

Un plaer comptar amb la participació de la banda insígnia del ja mític Plug in the Gear. KLS no deixen presoners! KLS representen la militància underground com ningú a base d’una breu però aclaparadora descàrrega sònica d’intensitat noise, ritmes trencats i violència sònica a mig camí entre el grindcore, el post-hardcore i l’experimentació. Presenten el seu nou EP Noisehits; una autèntica “animalà” sònica que aixecarà del terra als/les oients més sensibles.

Avisem...sense concessions!!!

Escolta'ls al seu Bandcamp

MARTÍ (València) Presentant l’espectacle sonolumínic evolutiu DLIGHT

El creador valencià presenta la constant evolució del seu espectacle DLIGHT. Un concert/performàtic inclassificable a nivell sonor, objectual i escènic on crea una experiència sono-lumínica única i fugaç amb una forta càrrega energètica i poètica impossible de classificar. Collage electroacústic a mig camí, o no, entre els sons d’industrial-noise i la vinculació valenciana amb la pólvora.

Mira el video

Com sempre, garantía JMEP

Aforament limitat a 80 seients!!!

EL PREU PER SEIENT ÉS DE 8€

Les entrades es podran adquirir per PACKS DE PROXIMITAT d’entre 1 a 4 seients que podran seure junts.

Obre l’enllaç de sota per a consultar el mapa de situació dels PACKS DE PROXIMITAT, tria el que més s’ajusti al nº d’amistats i compra les entrades identificant els/les acompanyants.

Els PACKS DE PROXIMITAT els podrà comprar una única persona identificant a tots els/les acompanyants seguint la normativa vigent.

És OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA durant tota l’actuació seguint la normativa vigent.

Recorda venir amb temps suficient ,- obrim portes a les 19.30h-, per a validar les teves entrades i seure al teu PACK DE PROXIMITAT.

Tria un pack del mapa i compra!

119451622216684_2.png