Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La ContraOrquestra presenta: MODERN SIMFÒNIC

Conciertos

  • La ContraOrquestra presenta: MODERN SIMFÒNIC

Ciudad: Llorenç del Penedès

Lugar: -El Centre- Carrer de l'Abat Escarré, 19

De sábado 4 junio 2022, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 4 jun.
20:00 h
Finalizado
La ContraOrquestra presenta: MODERN SIMFÒNIC Les orquestres simfòniques acostumen a basar-se en repertori de música clàssica o de bandes... Leer más

La ContraOrquestra presenta: MODERN SIMFÒNIC 

Les orquestres simfòniques acostumen a basar-se en repertori de música clàssica o de bandes sonores, ja que són les obres pensades per a aquesta formació.

La ContraOrquestra, però, no vol quedar-se en aquests únics registres. En aquest concert, s’embarca a fusionar-se amb un grup de música moderna (amb bateria, guitarra, baix...) i amb 5 cantants, creant un còctel explosiu pensat per a oferir versions inoblidables de cançons mítiques com Billie Jean, Purple Rain, Locked out of Heaven o I Wish.

El simfonisme de l’orquestra amb el so i l’energia dels instruments moderns i de la veu: aquesta conjunció imperdible, amb més de 50 músics penedesencs a l’escenari, es podrà veure el dissabte 4 de juny al Centre de Llorenç del Penedès (a les 20h).

ContraOrquesta, CO

La ContraOrquestra és un projecte de l’Escola de Música Contrapunt que va començar a fer les primeres passes el curs 2017-18. Aquest projecte té la vocació doble d’obrir la possibilitat de tocar en una orquestra simfònica a tots els músics del Baix Penedès, alhora que vol oferir una programació permanent per al públic amant d’aquest tipus de música.