Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La Dona Del Tercer Segona

Teatro

  • La Dona Del Tercer Segona

Ciudad: Vilanova del Vallès

Lugar: Centre Cultural

Inicio: viernes 11 marzo 2022, 21:00 h

Ver descripción del evento
vie. 11 mar.
21:00 h
Finalizado
A l’escala hi ha una reunió. La dona del tercer segona no sol assistir a aquestes reunions però avui creu que hi ha de ser; per això... Leer más

A l’escala hi ha una reunió. La dona del tercer segona no sol assistir a aquestes reunions però avui creu que hi ha de ser; per això ha hagut de plegar abans del súper on treballa. Ha d’explicar una cosa important a les veïnes i veïns. Ha de demanar un favor incòmode, difícil de concedir. Un favor relacionat amb l’estigma que arrosseguen les persones amb alguna malaltia mental.

La dona del tercer segona ens fa preguntes, preguntes potser sense resposta, i ens explica una història que ens atrapa i no ens deixa. La companyia Teatre Nu, de la qual vam poder veure ‘La lleugeresa i altres cançons’ la temporada passada, ens ofereix ara aquest monòleg que interpreta l’Àurea Màrquez.