Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA FESTA DE LA TARDOR - COMPANYIA "ELS PICAROLS"

Familiar, Teatro

  • LA FESTA DE LA TARDOR - COMPANYIA "ELS PICAROLS"
  • LA FESTA DE LA TARDOR - COMPANYIA "ELS PICAROLS"

Ciudad: Reus

Lugar: Orfeó Reusenc

De lunes 31 octubre 2022, 12:00 h a 13:15 h

Ver descripción del evento
IIV CICLE DE TEATRE FAMILIARLA FESTA DE LA TARDOR - Cía. Els PicarolsEn aquest espectacle representarem a la família Buscall que són... Leer más

IIV CICLE DE TEATRE FAMILIAR

LA FESTA DE LA TARDOR - Cía. Els Picarols

En aquest espectacle representarem a la família Buscall que són la Maria Castanyera, en Ramon el llenyataire,

en Joan el pagès i la Carmeta la pubilla. Tots ells baixen de les muntanyes de Prades per vendre i torrar castanyes a les places dels pobles o ciutats com s’havia fet des de temps memorables. Mentrestant van torrant les castanyes que s’oferiran al final de l’espectacle, al ritme de la música.

És un espectacle de caire tradicional. La Tardor i els elements que l’envolten són els temes que s’hi tracten. L’escenografia i l’estètica estan ambientades en un àmbit rural. Hi apareixen elements propis de la vida al camp com per exemple un carro, blocs de palla, la llenya, el foc… .

Tota la música que hi podeu escoltar és tocada en directe pels seus personatges. Les cançons que oferim són tradicionals a excepció d’algunes de composició pròpia. Totes elles les oferim en format CD pel qui vulgui emportar-se un record de la festa.

ESPECTACLE RECOMANAT PER A TOT ELS PÚBLICS

PREU ENTRADA ÚNICA: 5 EUROS