Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA GRAVETAT DE COLOUMB al Club ELIAS de CAL NINYO

Música

  • LA GRAVETAT DE COLOUMB al Club ELIAS de CAL NINYO
  • LA GRAVETAT DE COLOUMB al Club ELIAS de CAL NINYO

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: CAL NINYO

De viernes 9 abril 2021, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
vie. 9 abr.
20:00 h
Finalizado
Rubrifolkum ens porta a Cal Ninyo a LA GRAVETAT DE COLLOUM Si, encara no fa cent anys, un flabiolaire sol o petites orquestrines feien... Leer más

Rubrifolkum ens porta a Cal Ninyo a LA GRAVETAT DE COLLOUM

Si, encara no fa cent anys, un flabiolaire sol o petites orquestrines feien ballar un poble sencer, avui sembla una tasca gairebé impossible. Gairebé, perquè la proposta de Pau Benítez, Blai Casals i Manu Sabaté, precisament, vol recollir els gèneres de ball més comuns a la plaça i a l’envelat i fer-los un homenatge.

Ho fan amb una formació que parteix dels sons tradicionals com el flabiol, l’acordió diatònic o el clarinet baix, però no defuig jugar amb altres sonoritats tot incorporant instruments de percussió, pedals o noves harmonies que ens hi permetin empatitzar en ple segle XXl.

Així doncs, els pasdobles, balls plans, boleros o rumbes prenen de nou el protagonisme amb un so cuidat i cru a la vegada permetent sentir l’essència del que ballaven els nostres avis però, sense la pols dels anys.

L’experiència dels músics tant en el camp concertístic com el del ball, fa que la proposta funcioni perfectament en els dos àmbits.