Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA INTERVENCIÓ d'Albert Casanovas

Teatro

  • LA INTERVENCIÓ d'Albert Casanovas

Ciudad: Reus

Lugar: Orfeó Reusenc

De sábado 8 octubre 2022, 21:00 h a 22:15 h

Ver descripción del evento
DISSABTE, 8 D'OCTUBRE a les 21:00h.LA INTERVENCIÓ ACL CINE produeix “La Intervenció, la primera obra teatral de la companyia on es... Leer más

DISSABTE, 8 D'OCTUBRE a les 21:00h.

LA INTERVENCIÓ

ACL CINE produeix “La Intervenció, la primera obra teatral de la companyia on es pot apreciar tota la il·lusió i la força dels integrants en cada moment. L’objectiu de l’obra és posar en evidència un dels mals que més afecta la nostra societat, la hipocresia. En clau d’humor, aquesta comèdia d’embolics pretén retratar diferents tipus i graus de falsedats, fingiments i egoismes camuflats. “La intervenció” és una comèdia satírica en un sol acte que a través de la parodia, el sarcasme i la hipèrbole retrata les hipocresies de les persones que s’encaparren en alliçonar i jutjar els altres quan en són els menys indicats.

SINOPSIS: Un grup d’amics i familiars del Sereno es reuneixen al menjador de casa seva amb la intenció de practicar-li una intervenció. Mentre esperen que el Sereno arribi a casa no tardaran en sortir els draps bruts de cadascú fins al punt que l’espectador es pregunti qui necessita realment una intervenció. I és que ja figura en la Bíblia; “Com pots dir al teu germà: “Deixa’m que et tregui la brossa de l’ull”, si tu tens una biga en el teu?” I a “La intervenció” de bigues no en falten, ben al contrari. De fet es tracta d’una histriònica exposició d’enormes bigues cadascuna més rovellada.

GUIÓ i DIRECCIÓ; ALBERT CASANOVAS LLORT

ESPECTACLE RECOMANAT PER A MAJORS DE 16 ANYS

PREU ENTRADA: 10 EUROS NO SOCIS – 8 EUROS SOCIS