Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La Llàntia Meravellosa

Familiar

  • La Llàntia Meravellosa
  • La Llàntia Meravellosa
  • La Llàntia Meravellosa

Ciudad: Montmeló

Lugar: Sala Polivalent de Montmeló

De domingo 28 enero 2024, 17:00 h a 18:30 h

Ver descripción del evento
dom. 28 ene.
17:00 h
Finalizado
Alguna vegada heu somiat en trobar una llàntia meravellosa amb un geni a dins capaç de concedir-te tres desitjos? Heu pensat quins... Leer más

Alguna vegada heu somiat en trobar una llàntia meravellosa amb un geni a dins capaç de concedir-te tres desitjos? Heu pensat quins desitjos demanaríeu?

La següent història tracta d’una nena i la voluntat de complir el seu únic desig: que la mare es curi de la malaltia que sofreix. Un desig que no es pot complir, ja que el geni només pot concedir desitjos a la persona que ha trobat la llàntia.

El geni meravellós és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama. No obstant, es troba a una nena que no anhela cap d’aquestes coses i és així com la seva història ens farà qüestionar de si realment la llàntia serveix d’alguna cosa.

Un espectacle de teatre, titelles i actors, que ens parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor que és capaç de sobrepassar les dificultats que ens presenta la vida.