Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La Mascarada

Teatro

  • La Mascarada

Ciudad: Castellterçol

Lugar: Centre Espai Escènic Castellterçol (nou)

Inicio: sábado 28 noviembre 2020, 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 28 nov.
20:00 h
Finalizado
Sinopsi: Angelina Fontaine i la seva criada Nicolaua viuen amb certa preocupació i molta burla les ànsies de popularitat del seu marit.... Leer más

Sinopsi:

Angelina Fontaine i la seva criada Nicolaua viuen amb certa preocupació i molta burla les ànsies de popularitat del seu marit. Ell, Tomàs Jourdain, tindrà dos dies per aprendre a ser una persona influent, cosa que farà amb l’ajuda del seu amic Dorante. Aquestes aspiracions topen amb les de la seva filla Lucila, que vol casar-se per amor amb el jove Claudi. Un espectacle amb canvis de personatges constants, situacions ridícules, música en directe, corredisses i pirouettes.

Una comèdia que parla de relacions familiars i socials, d’aparences i realitats, on cadascú porta la seva pròpia màscara.

La Mascarada dels Pirates Teatre parla d’engany, d’hipocresia i de bogeria a parts iguals. És un retrat d’una societat pendent de les aparences. Un concert actual tocat amb instruments històrics. Una comèdia amb un rerefons ple de foscor, però també el relat d’un d’alliberament. I sobretot, una història que ens toca de prop.

Adaptació: Els Pirates Teatre

Direcció: Adrià Aubert

Intèrprets: Laura Aubert,

Ariadna Cabiró, Ricard Farré, Laura Pau, Anna Romaní, Adrià Aubert

Direcció musical: Ariadna Cabiró

Figurinisme: Maria Albadalejo

Moviment: Anna Romaní

Escenografia: Enric Romaní

Il·luminació: Adrià Aubert

Ajudant de direcció: Maria Albadalejo

Assistència a la direcció: Jordi Dragón

Producció: Marina Marcos

Una coproducció d’Els Pirates Teatre i el Teatre Akadèmia

Agraïments:

Equip del Teatre Akadèmia, d’Els Pirates Teatre i el Maldà Teatre, Santi Aubert, Eduard Autonell, Joana Blanch, Mireia Hernández, Guim Roselló, Antonio del Bar Andalucía i, especialment, tots els participants d’El Burgès Gentilhome de la Companyia Arlequins i Trivelins.