Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

La Mascarada

Theater

  • La Mascarada

City: Castellterçol

Place: Centre Espai Escènic Castellterçol (nou)

Start: Saturday 28 November 2020, 20:00 h

See description of the event
Sat 28 Nov
20:00 h
Finished
Sinopsi: Angelina Fontaine i la seva criada Nicolaua viuen amb certa preocupació i molta burla les ànsies de popularitat del seu marit.... Read more

Sinopsi:

Angelina Fontaine i la seva criada Nicolaua viuen amb certa preocupació i molta burla les ànsies de popularitat del seu marit. Ell, Tomàs Jourdain, tindrà dos dies per aprendre a ser una persona influent, cosa que farà amb l’ajuda del seu amic Dorante. Aquestes aspiracions topen amb les de la seva filla Lucila, que vol casar-se per amor amb el jove Claudi. Un espectacle amb canvis de personatges constants, situacions ridícules, música en directe, corredisses i pirouettes.

Una comèdia que parla de relacions familiars i socials, d’aparences i realitats, on cadascú porta la seva pròpia màscara.

La Mascarada dels Pirates Teatre parla d’engany, d’hipocresia i de bogeria a parts iguals. És un retrat d’una societat pendent de les aparences. Un concert actual tocat amb instruments històrics. Una comèdia amb un rerefons ple de foscor, però també el relat d’un d’alliberament. I sobretot, una història que ens toca de prop.

Adaptació: Els Pirates Teatre

Direcció: Adrià Aubert

Intèrprets: Laura Aubert,

Ariadna Cabiró, Ricard Farré, Laura Pau, Anna Romaní, Adrià Aubert

Direcció musical: Ariadna Cabiró

Figurinisme: Maria Albadalejo

Moviment: Anna Romaní

Escenografia: Enric Romaní

Il·luminació: Adrià Aubert

Ajudant de direcció: Maria Albadalejo

Assistència a la direcció: Jordi Dragón

Producció: Marina Marcos

Una coproducció d’Els Pirates Teatre i el Teatre Akadèmia

Agraïments:

Equip del Teatre Akadèmia, d’Els Pirates Teatre i el Maldà Teatre, Santi Aubert, Eduard Autonell, Joana Blanch, Mireia Hernández, Guim Roselló, Antonio del Bar Andalucía i, especialment, tots els participants d’El Burgès Gentilhome de la Companyia Arlequins i Trivelins.