Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA NENA DELS PARDALS

Familiar, Teatro

  • LA NENA DELS PARDALS
  • LA NENA DELS PARDALS

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Teatre Auditori Llinars

Inicio: domingo 17 enero 2021, 12:00 h

Ver descripción del evento
dom. 17 ene.
12:00 h
Finalizado
La nena dels pardalsUn poètic cant d’ocell a la llibertat i a la vida.Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país... Leer más

La nena dels pardals

Un poètic cant d’ocell a la llibertat i a la vida.

Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor.

Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Espectacle multipremiat i deliciós!

Amb Teatre al Detall i Samfaina de Colors

SALA GRAN - 70' - CATALÀ


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!