Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA PELL FINA, amb en Biel Duran, Àngela Cervantes, Francesc Ferrer i Laura Pau

Teatro

  • LA PELL FINA, amb en Biel Duran, Àngela Cervantes, Francesc Ferrer i Laura Pau
  • LA PELL FINA, amb en Biel Duran, Àngela Cervantes, Francesc Ferrer i Laura Pau
  • LA PELL FINA, amb en Biel Duran, Àngela Cervantes, Francesc Ferrer i Laura Pau

Ciudad: Molins de Rei

Lugar: Foment Cultural i Artístic

De domingo 21 enero 2024, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
dom. 21 ene.
18:00 h
Finalizado
El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla... Leer más

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l'Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

LA PELL FINA parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d'humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.


AUTORIA i DIRECCIÓ

Carmen Marfà i Yago Alonso

REPARTIMENT

Biel Duran, Ángela Cervantes, Francesc Ferrer i Laura Pau

ESCENOGRAFIA

Elisenda Pérez

VESTUARI

Nídia Tusal