Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LA PELL FINA, amb en Biel Duran, Àngela Cervantes, Francesc Ferrer i Laura Pau

Theater

  • LA PELL FINA, amb en Biel Duran, Àngela Cervantes, Francesc Ferrer i Laura Pau
  • LA PELL FINA, amb en Biel Duran, Àngela Cervantes, Francesc Ferrer i Laura Pau
  • LA PELL FINA, amb en Biel Duran, Àngela Cervantes, Francesc Ferrer i Laura Pau

City: Molins de Rei

Place: Foment Cultural i Artístic

From Sunday 21 January 2024, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
Sun 21 Jan
18:00 h
Finished
El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla... Read more

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l'Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

LA PELL FINA parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d'humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.


AUTORIA i DIRECCIÓ

Carmen Marfà i Yago Alonso

REPARTIMENT

Biel Duran, Ángela Cervantes, Francesc Ferrer i Laura Pau

ESCENOGRAFIA

Elisenda Pérez

VESTUARI

Nídia Tusal