Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA REINA DEL POP tribut a La Oreja de Van Gogh

Música

  • LA REINA DEL POP tribut a La Oreja de Van Gogh

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: domingo 26 noviembre 2023, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 26 nov.
18:00 h
Finalizado
LA REINA DEL POP tribut a La Oreja de Van Gogh et farà reviure les melodies que t’han acompanyat tants anys d’aquest grup mític i encara... Leer más

LA REINA DEL POP tribut a La Oreja de Van Gogh et farà reviure les melodies que t’han acompanyat tants anys d’aquest grup mític i encara actual del pop, el grup nacional que més discos ha venut a Espanya, primer amb la dolça veu d’Amaia Montero i després amb el so més actual de Leire Martínez. Perquè aquest tribut a La Oreja de Van Gogh reuneix en la nostra cantant Cel les dues veus de la mítica banda basca. Una ocasió per a escoltar les dues èpoques de L’Oreja en un mateix concert.


El nostre tribut a La Oreja de Van Gogh et portarà a recordar aquells moments especials de la teva vida i a gaudir de nou d’ells en una nit de ritme, energia i públic cantant cançons precioses.