Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La revolta dels contes (CineXic cinema per nens en català)

Cine, Familiar

  • La revolta dels contes (CineXic cinema per nens en català)

Ciudad: Vilanova del Vallès

Lugar: Centre Cultural

Inicio: viernes 18 marzo 2022, 17:30 h

Ver descripción del evento
vie. 18 mar.
17:30 h
Finalizado
La Revolta dels Contes és una adaptació del best-seller de Roald Dahl, Revolting Rhymes, per part dels productors d’El Grúfal i el... Leer más

La Revolta dels Contes és una adaptació del best-seller de Roald Dahl, Revolting Rhymes, per part dels productors d’El Grúfal i el Nadal del senyor Branquilló. És una pel·lícula que recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals. L’adaptació al cinema respecta l’esperit transgressor de Roald Dahl i encara va més enllà tot barrejant les històries entre sí per fer-ne una de nova i trepidant.

La Revolta dels Contes és una revisió moderna i políticament incorrecte de clàssics de la literatura infantil, una pel·lícula irreverent per a nens i nenes desperts i intel·ligents.

Doblada al català

Durada: 58 minuts

Edat recomanada: +7

Nominada als premis Oscar 2018

Millor pel·lícula d'animació als premis BAFTA 2018

Guanyadora del Kids: Animation als premis Emmy 2018