Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La Revolta dels Contes

Cine

  • La Revolta dels Contes
  • La Revolta dels Contes

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: domingo 6 marzo 2022, 11:30 h

Ver descripción del evento
dom. 6 mar.
11:30 h
Finalizado
Matinal de Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula La Revolta dels Contes, de Jacob Schuch & Jan Lachauer, basada... Leer más

Matinal de Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula La Revolta dels Contes, de Jacob Schuch & Jan Lachauer, basada en contes de Roald Dahl. Edat recomanada a partir de 7 anys. Projecció en català.

O com reinventar els contes de fades amb humor i intel·ligència…

#LluïsosCinema ens hem adherit al projecte CineXic, d'Òmnium Cultural, amb la col·laboració de les productores Pack Màgic i Rita & Luca Films.

FEM CRÉIXER EL CINEMA INFANTIL EN CATALÀ!

  • Edat recomanada: A partir de 7 anys (El Document de Qualificació de la pel·lícula, indica que NO ESTÀ RECOMANADA PER A MENORS DE 7 ANYS)
  • Durada del programa: 58 minuts
  • Temes: CREIXEMENT | ADAPTACIONS LITERÀRIES | PERSPECTIVA DE GÈNERE
Nominada als premis Oscar 2018 - Millor pel·lícula d'animació als premis BAFTA 2018 - Guanyadora del Kids: Animation als premis Emmy 2018

Sinopsi: La Revolta dels Contes és una adaptació del best-seller de Roald Dahl, Revolting Rhymes, per part dels productors d’El Grúfal i el Nadal del senyor Branquilló. És una pel·lícula que recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals. L’adaptació al cinema respecta l’esperit transgressor de Roald Dahl i encara va més enllà tot barrejant les històries entre sí per fer-ne una de nova i trepidant.

La Revolta dels Contes és una revisió moderna i políticament incorrecte de clàssics de la literatura infantil, una pel·lícula irreverent per a nens i nenes desperts i intel·ligents.