Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

La Revolta dels Contes

Cinema

  • La Revolta dels Contes
  • La Revolta dels Contes

City: Barcelona

Place: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Start: Sunday 6 March 2022, 11:30 h

See description of the event
Sun 6 Mar
11:30 h
Finished
Matinal de Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula La Revolta dels Contes, de Jacob Schuch & Jan Lachauer, basada... Read more

Matinal de Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula La Revolta dels Contes, de Jacob Schuch & Jan Lachauer, basada en contes de Roald Dahl. Edat recomanada a partir de 7 anys. Projecció en català.

O com reinventar els contes de fades amb humor i intel·ligència…

#LluïsosCinema ens hem adherit al projecte CineXic, d'Òmnium Cultural, amb la col·laboració de les productores Pack Màgic i Rita & Luca Films.

FEM CRÉIXER EL CINEMA INFANTIL EN CATALÀ!

  • Edat recomanada: A partir de 7 anys (El Document de Qualificació de la pel·lícula, indica que NO ESTÀ RECOMANADA PER A MENORS DE 7 ANYS)
  • Durada del programa: 58 minuts
  • Temes: CREIXEMENT | ADAPTACIONS LITERÀRIES | PERSPECTIVA DE GÈNERE
Nominada als premis Oscar 2018 - Millor pel·lícula d'animació als premis BAFTA 2018 - Guanyadora del Kids: Animation als premis Emmy 2018

Sinopsi: La Revolta dels Contes és una adaptació del best-seller de Roald Dahl, Revolting Rhymes, per part dels productors d’El Grúfal i el Nadal del senyor Branquilló. És una pel·lícula que recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals. L’adaptació al cinema respecta l’esperit transgressor de Roald Dahl i encara va més enllà tot barrejant les històries entre sí per fer-ne una de nova i trepidant.

La Revolta dels Contes és una revisió moderna i políticament incorrecte de clàssics de la literatura infantil, una pel·lícula irreverent per a nens i nenes desperts i intel·ligents.