Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La Segona Millor

Teatro

  • La Segona Millor

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Les Escoles Velles

De viernes 3 febrero 2023, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
vie. 3 feb.
18:00 h
Finalizado
Assaig obert de l'obra que han estat treballant l'Ester Villamor i la Berta Giraut a les Escoles Velles aquest mes de gener.La obra... Leer más

Assaig obert de l'obra que han estat treballant l'Ester Villamor i la Berta Giraut a les Escoles Velles aquest mes de gener.

La obra començarà a les 18h (70 minuts) i a posteriori podrem fer un col·loqui d'uns 20 minuts amb els artistes.

Obra recomanada a majors de 14 anys.

SINOPSI

Com viure sent la Segona Millor? Contribuint de manera invisible a que la roda de la vida continuï funcionant. En un soterrani trobem un ésser, una dona arxivada plena de potencial i que ningú no veu. En aquest segon esglaó de la vida, sembla que assagi un paper. Diu que serà el seu últim personatge. Una munió de veus parlen a través d’ella: les segones millors. Personatges que la ronden. I entremig el JO, que toca de peus a terra, enterrat entre totes les veus que volen ser escoltades. Ella es pixa de riure, a vegades àcida, irònica, en realitat diu que ha baixat a plorar. Somia amb espectadors pel seu darrer paper: una protagonista de mentida. L’acompanyen la seva rentadora de sempre i una maniquí de costura. Tot sembla omplir-se de vida en aquest limbe on ella accepta i es rendeix a ser la Segona que en realitat com moltes altres, sense saber- ho, sustenta el Món d’una manera discreta, poètica i necessària.


FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Berta Giraut i Ester Villamor

Direcció: Ester Villamor

Interpretació: Berta Giraut

Disseny d’espai sonor: Àlex Polls

Disseny d’espai escènic i vídeo: Alfonso Ferri

Disseny de llums: Ester Villamor, Alfonso Ferri i Efrén Fuentes Disseny de vestuari: Patricia Albizu

Fotografia promocional: Laia Tubio

Vídeo promocional: Laia Tubio i Alfonso Ferri

Producció: Anna Maruny i Ansa Per Ansa


*Projecte guanyador de la Beca Odisseu Eòlia i+D 2021* *Residents Fabra i Coats 2021*