Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

La Segona Millor

Theater

  • La Segona Millor

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Les Escoles Velles

From Friday 3 February 2023, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
Fri 3 Feb
18:00 h
Finished
Assaig obert de l'obra que han estat treballant l'Ester Villamor i la Berta Giraut a les Escoles Velles aquest mes de gener.La obra... Read more

Assaig obert de l'obra que han estat treballant l'Ester Villamor i la Berta Giraut a les Escoles Velles aquest mes de gener.

La obra començarà a les 18h (70 minuts) i a posteriori podrem fer un col·loqui d'uns 20 minuts amb els artistes.

Obra recomanada a majors de 14 anys.

SINOPSI

Com viure sent la Segona Millor? Contribuint de manera invisible a que la roda de la vida continuï funcionant. En un soterrani trobem un ésser, una dona arxivada plena de potencial i que ningú no veu. En aquest segon esglaó de la vida, sembla que assagi un paper. Diu que serà el seu últim personatge. Una munió de veus parlen a través d’ella: les segones millors. Personatges que la ronden. I entremig el JO, que toca de peus a terra, enterrat entre totes les veus que volen ser escoltades. Ella es pixa de riure, a vegades àcida, irònica, en realitat diu que ha baixat a plorar. Somia amb espectadors pel seu darrer paper: una protagonista de mentida. L’acompanyen la seva rentadora de sempre i una maniquí de costura. Tot sembla omplir-se de vida en aquest limbe on ella accepta i es rendeix a ser la Segona que en realitat com moltes altres, sense saber- ho, sustenta el Món d’una manera discreta, poètica i necessària.


FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Berta Giraut i Ester Villamor

Direcció: Ester Villamor

Interpretació: Berta Giraut

Disseny d’espai sonor: Àlex Polls

Disseny d’espai escènic i vídeo: Alfonso Ferri

Disseny de llums: Ester Villamor, Alfonso Ferri i Efrén Fuentes Disseny de vestuari: Patricia Albizu

Fotografia promocional: Laia Tubio

Vídeo promocional: Laia Tubio i Alfonso Ferri

Producció: Anna Maruny i Ansa Per Ansa


*Projecte guanyador de la Beca Odisseu Eòlia i+D 2021* *Residents Fabra i Coats 2021*