Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA TRAVIATA (TEATRO DELL'OPERA DI ROMA)

Cine

  • LA TRAVIATA (TEATRO DELL'OPERA DI ROMA)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De jueves 27 enero 2022, 18:00 h a 20:05 h

Ver descripción del evento
La Traviata (Teatro d’Opera di Roma) L’òpera La Traviata, creada per Giuseppe Verdi, es va estrenar el 6 de març de 1853 al teatre... Leer más

La Traviata (Teatro d’Opera di Roma)

L’òpera La Traviata, creada per Giuseppe Verdi, es va estrenar el 6 de març de 1853 al teatre La Fenice de Venècia…i va ser un desastre total. Avui dia és una de les òperes més populars i més interpretades del món. L’amor impossible entre una cortesana i un jove burgès al segle XIX exposa una vegada més el problema de la societat del què diran, en què la respectabilitat i les aparences són més importants que l’amor i la seva essència.

Al podi de l’Orquestra del Teatre dell’Opera de Roma, el seu director musical, el mestre Daniele Gatti, dirigeix ​​l’òpera, mentre que Mario Martone signa la direcció i les escenes d’aquesta nova òpera-films amb un llibret inspirat a La Dama de les Camèlies d’Alexandre Dumas fill.

Aquesta producció es va gravar sense públic, cosa que li va permetre a l’escenògraf utilitzar el teatre en la seva totalitat. A la platea, les llotges, les escales, el saló de descans, els passadissos, es converteixen en un escenari que porta l’espectador a una experiència immersiva, cara a cara amb els protagonistes i gairebé xoquen amb els assistents a les festes i fins i tot a lhabitació on es desenvolupa la tràgica escena final. Una nova manera de descobrir aquesta obra llegendària.

Sinopsi

Violetta Válery és la protagonista de l’obra, una noia enamorada d’Alfredo Gemont, i enferma de tuberculosi. Ella intenta allunyar-se d’Alfredo però ell li mostra el seu amor sincer, i ella accedeix a marxar amb ell a una vila als voltants de París. El pare d’Alfredo arriba i demana a Violetta que renunciï al seu fill i l’abandoni perquè està convençut que està amb ell pels diners. Violetta, desolada, accepta marxar. Alguns mesos després, Violetta està molt enferma i abandonada per tothom. Germont explica la veritat de la fugida a Alfredo i aquest es dirigeix a veure-la. Quan per fi arriba Alfredo, aquest demana a Violetta que el perdoni. Un darrer esclat de vitalitat sembla animar-la, però poc desprès cau morta.

Fitxa Tècnica

Durada: 2h05

Director musical: Daniele Gatti

Director d’escena: Mario Martone

Director de cor: Roberto Gabbiani

Coreografia: Eleonora Abbagnato, Michela Lucenti

Repartiment: Lisette Oropesa, Saimir Pirgu. Roberto Frontali, Anastasia Boldyreva, Roberto Accurso. Angela Schisano. Arturo Espinosa. Rodrigo Ortiz. Andrii Ganchuk, Michael Alfonsi, Leo Paul Chiarot, Francesco Luccioni.

Any: 2020