Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LAS BAJAS PASIONES + Raquel Klein, Raquel Gualtero i Za!

Música

  • LAS BAJAS PASIONES + Raquel Klein, Raquel Gualtero i Za!
  • LAS BAJAS PASIONES + Raquel Klein, Raquel Gualtero i Za!
  • LAS BAJAS PASIONES + Raquel Klein, Raquel Gualtero i Za!

Ciudad: Ulldecona

Lugar: Ermita de la Pietat

De domingo 29 agosto 2021, 20:00 h a lunes 30 agosto 2021, 0:30 h

Ver descripción del evento
dom. 29 ago.
20:00 h
Finalizado
JMEP i Eufònic Festival presenten LAS BAJAS PASIONES (Catalunya) ElectroRapQueer descaradament alliberat!!!! 12€ Les ganes descarades... Leer más

JMEP i Eufònic Festival presenten

LAS BAJAS PASIONES (Catalunya) ElectroRapQueer descaradament alliberat!!!!

12€

Les ganes descarades de viure, cremar les soles de les sabates a la pista i una actitud antagonista a tot allò que ens han venut com a “vida”. Exactament tot això són, sens dubte, Las Bajas Pasiones. Un projecte d’electrònica i música urbana LGTBIQ format per tres integrants que encaixen a la perfecció. El rap cru i directe del Trusty, les melodies pop i les tornades de l'Edu Libra, i els sintetitzadors del Toni Taboo, s'entrecreuen amb les guitarres i uns beats d'un altre món, i d'altres temps que estan per arribar.

Després de dos àlbums a l'esquena, Rizomas Salvajes (2018) i Bichx Rarx (2020), el grup prepara un nou disc que veurà la llum a la tardor, però abans, ens van adelantar un primer single amb videoclip 'Te lo contaría' i 'Game Over': un segon avançament que parla de que la vida és com un videojoc i es basa en anar superant pantalles fins arribar a ser un mateix.. És l'aposta per no dependre de ningú i comptar amb les amigues de sempre per tirar cap endavant.

 Las Bajas Pasiones han arribat per seguir sumant hits. Fer-te reflexionar, alliberar-te i fer-te gaudir és el que pretén el grup amb aquest nou tema que converteix, sens dubte, qualsevol espai en una pista de ball.

Escolta el seu Spotify

LA REBEL·LIÓ DE LES AVORRIDES (Raquel Klein, Raquel Gualtero + Za!)

Es tracta d’una peça de dansa-concert on es crea una bombolla temporal d’energia que reverbera cap al públic. 

Raquel Klein, Raquel Gualtero uneixen els seus universos íntims per a confrontar aspectes crítics i fràgils de la creació mitjançant el cos. La inteció és col·lectivitzar l’energia que prové d’una acumulació de capes físiques i sonores que connecten directament amb el nostre cos més intuïtiu.

Aquest repte físic no podria trobar millor aliat que amb la potencia sonora de la banda Za!. Ells són Pau Rodriguez i Eduard Pou. La Rebel·lió de les Avorrides ha decidit començar aquesta col·laboració pel seu estil peculiar que és caractaritza pel sentit de l’humor, l’experimentació i la improvització 

https://vimeo.com/531377769

Abans i després del concert sessió amb EUFÒNIC DJ'S

Com sempre, garantía JMEP

Aforament limitat a 200 seients!!!

EL PREU PER SEIENT ÉS DE 12€

És OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA durant tota l’actuació seguint la normativa vigent, excepte si estàs bebent o menjant.

Les entrades es podran adquirir per PACKS DE PROXIMITAT d’entre 1 a 6 seients que podran seure junts.

Obre l’enllaç de sota per a consultar el mapa de situació dels PACKS DE PROXIMITAT, tria el que més s’ajusti al nº d’amistats i compra les entrades identificant els/les acompanyants.

Els PACKS DE PROXIMITAT els podrà comprar una única persona identificant a tots els/les acompanyants seguint la normativa vigent.

Recorda venir amb temps suficient ,- obrim portes a les 19.00h, per a validar les teves entrades i seure al teu PACK DE PROXIMITAT.

Tria un pack del mapa i compra!

132391625585055_2.png