Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Las buenas compañías

Cine

  • Las buenas compañías
  • Las buenas compañías
  • Las buenas compañías

Ciudad: Pineda de Mar

Lugar: Auditori de Pineda de Mar

De viernes 27 octubre 2023, 20:30 h a 22:05 h

Ver descripción del evento
vie. 27 oct.
20:30 h
Finalizado
Errenteria, Guipúscoa. Estiu del 1977. Bea té 16 anys i se suma als aires de canvi que recorren el país; col·labora amb un grup de... Leer más

Errenteria, Guipúscoa.

Estiu del 1977. Bea té 16 anys i se suma als aires de canvi que recorren el país; col·labora amb un grup de dones per visibilitzar la causa feminista així com per ajudar-los a avortar en condicions dignes. La rebel·lia que sent a la sang es barrejarà amb un sentiment inesperat i que posarà la vida cap per avall: s'enamora d'una noia una mica més gran que ella i de bona família.

El que no sospita és que aquesta enigmàtica noia, Miren, guarda un secret que obligarà Bea a endinsar-se sense embuts al dolorós món dels adults.


Guió: Jorge Gil Munarriz i Sílvia Munt

Direcció: Sílvia Munt

Durada: 95 minuts


Venda d’entrades a www.auditori.cat , a Can Comas, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, o bé el mateix dia de la projecció a l’Auditori.

El preu de les entrades de les pel·lícules del Cicle Gaudí és de 4,5 €. Però hi ha un preu amb descompte pactat entre l'Acadèmia del Cinema Català amb diversos agents de 3 € preu entrada.

Les persones per poder accedir a aquest preu especial han de poder acreditar:

    • Presentar el carnet del Club Vanguàrdia

    • Presentar el carnet Jove

    • Presentar el carnet de soci de la Federació d'Ateneus

Aquestes entrades a 3 € només es podran adquirir presencialment a la taquilla, ja sigui a Can Comas en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h ja sigui al propi Auditori una hora abans de l'inici.