Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Las buenas compañías

Cinema

  • Las buenas compañías
  • Las buenas compañías
  • Las buenas compañías

City: Pineda de Mar

Place: Auditori de Pineda de Mar

From Friday 27 October 2023, 20:30 h to 22:05 h

See description of the event
Fri 27 Oct
20:30 h
Finished
Errenteria, Guipúscoa. Estiu del 1977. Bea té 16 anys i se suma als aires de canvi que recorren el país; col·labora amb un grup de... Read more

Errenteria, Guipúscoa.

Estiu del 1977. Bea té 16 anys i se suma als aires de canvi que recorren el país; col·labora amb un grup de dones per visibilitzar la causa feminista així com per ajudar-los a avortar en condicions dignes. La rebel·lia que sent a la sang es barrejarà amb un sentiment inesperat i que posarà la vida cap per avall: s'enamora d'una noia una mica més gran que ella i de bona família.

El que no sospita és que aquesta enigmàtica noia, Miren, guarda un secret que obligarà Bea a endinsar-se sense embuts al dolorós món dels adults.


Guió: Jorge Gil Munarriz i Sílvia Munt

Direcció: Sílvia Munt

Durada: 95 minuts


Venda d’entrades a www.auditori.cat , a Can Comas, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, o bé el mateix dia de la projecció a l’Auditori.

El preu de les entrades de les pel·lícules del Cicle Gaudí és de 4,5 €. Però hi ha un preu amb descompte pactat entre l'Acadèmia del Cinema Català amb diversos agents de 3 € preu entrada.

Les persones per poder accedir a aquest preu especial han de poder acreditar:

    • Presentar el carnet del Club Vanguàrdia

    • Presentar el carnet Jove

    • Presentar el carnet de soci de la Federació d'Ateneus

Aquestes entrades a 3 € només es podran adquirir presencialment a la taquilla, ja sigui a Can Comas en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h ja sigui al propi Auditori una hora abans de l'inici.