Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Las Leyes de la Frontera ( Cinema de Cicle Gaudí)

Cine

  • Las Leyes de la Frontera ( Cinema de Cicle Gaudí)

Ciudad: Vilanova del Vallès

Lugar: Centre Cultural

Inicio: viernes 25 febrero 2022, 19:30 h

Ver descripción del evento
vie. 25 feb.
19:30 h
Finalizado
La història comença l'estiu del 1978. Nacho Cañas, un estudiant introvertit i una mica inadaptat, té disset anys i viu a Girona. En... Leer más

La història comença l'estiu del 1978. Nacho Cañas, un estudiant introvertit i una mica inadaptat, té disset anys i viu a Girona. En conèixer el Zarco i la Tere, dos joves delinqüents del barri xinès de la ciutat, es veu immers en un triangle amorós que el porta a viure una carrera imparable de furts, robatoris i atracaments que es prolongarà durant tot l'estiu i que canviarà la vida per sempre. Les lleis de la frontera és la història de l'estiu en què Nacho va experimentar el primer amor i es va fer més gran, transgredint constantment la frontera entre dos mons, creuant la línia que hi ha entre el bé i el mal, entre la justícia i la injustícia.