Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LAURA GUARCH

Música

  • LAURA GUARCH
  • LAURA GUARCH
  • LAURA GUARCH

Ciudad: Ulldecona

Lugar: Oficina de Turisme d'Ulldecona, Antic Molí de Cèsar Martinell

De sábado 3 julio 2021, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 3 jul.
19:00 h
Finalizado
LAURA GUARCH (Ulldecona/Londres) Presentació dels nous temes del duet anglo-català d’avant-pop electrònic 8€ Primer concert de... Leer más

LAURA GUARCH (Ulldecona/Londres) Presentació dels nous temes del duet anglo-català d’avant-pop electrònic 8€

Primer concert de pre-estrena del disc KRËODYLIA, àlbum debut de la cantant i compositora d'Ulldecona. KRËODYLIA - que ve del neologisme en biologia 'Khreod' i significa el camí necessari de creixement que fa una cèl.lula per arribar al seu destí- és un disc que dialoga sonorament amb el paisatge, on conviuen textures orgàniques i electròniques amb arranjaments vocals delicatessen. Pop còsmic amb un univers sonor particular que ens parla d'una nova manera de viure i relacionar-nos amb nosaltres mateixos, amb la societat i amb l'entorn.

Una oportunitat única d'escoltar en primícia el repertori que configura aquest àlbum en format duet. Laura Guarch s'acompanya del multi-instrumentista londinenc Chris Murphy. Junts creen un directe enèrgic, estimulant i còmplice.

“Amb una combinació de sintetitzadors eteris i una veu desmesuradament potent, la proposta celestial de Laura Guarch t'agafa el cor amb la mà i no el deixa anar” — CLOUT 

Escolta-ho a Spotify

Com sempre, garantía JMEP

Aforament limitat a 80 seients!!!

EL PREU PER SEIENT ÉS DE 8€

Les entrades es podran adquirir per PACKS DE PROXIMITAT d’entre 1 a 4 seients que podran seure junts.

Obre l’enllaç de sota per a consultar el mapa de situació dels PACKS DE PROXIMITAT, tria el que més s’ajusti al nº d’amistats i compra les entrades identificant els/les acompanyants.

Els PACKS DE PROXIMITAT els podrà comprar una única persona identificant a tots els/les acompanyants seguint la normativa vigent.

És OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA durant tota l’actuació seguint la normativa vigent.

Recorda venir amb temps suficient ,- obrim portes a les 19.30h-, per a validar les teves entrades i seure al teu PACK DE PROXIMITAT.

Tria un pack del mapa i compra!

119451622216684_2.png