Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

"LES AVENTURES DEL LLEÓ VERGONYÓS" EL POT PETIT

Danza, Teatro

  • "LES AVENTURES DEL LLEÓ VERGONYÓS"  EL POT PETIT
  • "LES AVENTURES DEL LLEÓ VERGONYÓS"  EL POT PETIT

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: domingo 14 enero 2024, 12:00 h

Ver descripción del evento
dom. 14 ene.
12:00 h
Finalizado
Les aventures del lleó vergonyós és un espectacle diferent als concerts als que esteu acostumats. En un format íntim i reduït, els... Leer más

Les aventures del lleó vergonyós és un espectacle diferent als concerts als que esteu acostumats. En un format íntim i reduït, els més petits de la casa acompanyareu de ben a prop al lleó a viure les seves aventures. Durant aquest meravellós viatge podreu escoltar cinc noves cançons interpretades per dos titellaires cantants (Mercè Munné i Ovidi Llorente) i un músic multiinstrumentista (Sergi Carbonell) que us transportaran als cors i als sentiments dels personatges de la coneguda cançó El lleó vergonyós.

El lleó es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. Junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions són difícils de gestionar.