Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LES CARTES I ELS DIES

Teatro

  • LES CARTES I ELS DIES

Ciudad: Palma de Cervelló, La

Lugar: Teatre de l'Aliança Palmarenca

De domingo 29 enero 2023, 18:00 h a 19:15 h

Ver descripción del evento
dom. 29 ene.
18:00 h
Finalizado
Dramatització de la correspondència mantinguda entre Gabriel Ferrater i Helena Valentí:La inspiració de Gabriel Ferrater, la dona desitjada... Leer más

Dramatització de la correspondència mantinguda entre Gabriel Ferrater i Helena Valentí:
La inspiració de Gabriel Ferrater, la dona desitjada que neguiteja i desespera el poeta, és Helena Valentí, a qui sempre va estimar.
Subtilment, la passió per la traducció i l'escriptura de Valentí i el plaer per escriure poesia d'ell es van desvetllant en aquestes cartes, poemes i escrits que corresponen als anys seixanta. Es van construir l'un a l'altra.
Ella tenia gairebé vint anys i ell, amb trenta-vuit, ja deia que acabaria la seva existència abans de fer-ne cinquanta. Assistim a una relació que sura per sobre del clima irrespirable de la dictadura, de la qual se n'aparten en viatges per Europa i amb projectes literaris en el context cultural català.

Aquesta obra serà interpretada per dos actors de primera fila: Andreu Rami, en el paper de Gabriel Ferrater i Queralt Casasayas en el d’Helena Valentí. La direcció correrà a càrrec de David Pintó