Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Les dones en la història de l'òpera - III FESTIVAL ÒPERA AMB GRÀCIA

Música

  • Les dones en la història de l'òpera - III FESTIVAL ÒPERA AMB GRÀCIA
  • Les dones en la història de l'òpera - III FESTIVAL ÒPERA AMB GRÀCIA
  • Les dones en la història de l'òpera - III FESTIVAL ÒPERA AMB GRÀCIA

Ciudad: Barcelona

Lugar: Claustre de L'Oratori Sant Felip Neri de Gràcia

De sábado 15 julio 2023, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 15 jul.
19:00 h
Finalizado
15 de Juliol, 19.00 horesLes Dones en la història de l'òpera(amb obres de Haendel, Bellini, Gounod, Verdi, Gershwin, Lehar)Dins del... Leer más

15 de Juliol, 19.00 hores

Les Dones en la història de l'òpera

(amb obres de Haendel, Bellini, Gounod, Verdi, Gershwin, Lehar)


Dins del Festival Òpera amb Gràcia, presentem l'obra de nova creació: 

"Les dones en la història de l’Òpera”, un espectacle de nova creació que gira entorn a la figura femenina desde el barroc, fins avui. 

 Aquest espectacle està escrit, creat i interpretat per 3 dones:la soprano Romina Krieger, la pianista Olga Kobekina i la directora d'escena Maria Voronkova.

És la quarta creació conjunta després de l'èxit de "Les dones de Mozart" , “Las majas de Goya" i “Les dones de Donizetti”.

Contemporaneitzar el gènere és un dels principals objectius de la companyia, el nostre equip artístic i les nostres posades en escena creen un producte fresc i contemporani, respectant la tradició i la memòria històrica. Us proposem un recorregut a través de la veu femenina per la història de l'opera.

Coneixerem l'evolució de la música, la composició i la tècnica vocal de la mà dels principals compositors que han anat establint les bases de l'evolució de la música fins al dia d'avui.


Händel, Bellini, Gounod, Verdi,  són alguns exemples d'això,  anirem desglossant pas a pas el camí de la música fins als nostres dies.


ARTISTES:

Romina Krieger, soprano

Olga Kobekina, piano

Maria Voronkova, Actriu

Sergi Perez, Infestum Espectacles, vestuari i escenografia