Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LIDA WORKSHOP 6 . CREACIÓ TEATRAL AMB ALEJANDRA JIMÉNEZ-CASCÓN

Formación

  • LIDA  WORKSHOP 6 . CREACIÓ  TEATRAL AMB ALEJANDRA JIMÉNEZ-CASCÓN
  • LIDA  WORKSHOP 6 . CREACIÓ  TEATRAL AMB ALEJANDRA JIMÉNEZ-CASCÓN
  • LIDA  WORKSHOP 6 . CREACIÓ  TEATRAL AMB ALEJANDRA JIMÉNEZ-CASCÓN

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Escoles Velles

De sábado 18 junio 2022, 11:00 h a domingo 19 junio 2022, 14:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 18 jun.
12:00 h
Finalizado
ALEJANDRA JIMÉNEZ-CASCÓN es forma com a actriu a l'ESAD de Sevilla i Estudis de Teatre a Barcelona. El 2005 interpreta Lorca a l'exitós... Leer más

ALEJANDRA JIMÉNEZ-CASCÓN es forma com a actriu a l'ESAD de Sevilla i Estudis de Teatre a Barcelona. El 2005 interpreta Lorca a l'exitós Lorca eren tots de Pepe Rubianes. Des de l'inici munta companyia pròpia on escriu i interpreta les obres. Amb l'última, Blanca Desvelada, ha estat finalista al Margarita Xirgu 2015, i candidata als Premis Max per Millor Autoria Revelació el 2016. Improvisadora amb més de 15 anys d'experiència en l'espectacle d'èxit Improshow, el 2014 fundasupropiacompanyia ImproBarcelona. Com a monologuista còmica, el 2007 participa al programa de televisió Que no surti d´aquí, i ha presentat durant 3 temporades La Nits del Club de la Comèdia a Barcelona. A la televisió 3 temporades Buenafuente, amb personatges com Disco, ballarina de Rodolfo Chikilicuatre a Eurovisió 2008, i en diversos programes de la mà de Josema Yuste i Florentino Fernández. Actualment combina la gira de Blanca Desvelada, amb la direcció de processos de creació i escriptura dramàtica.

WORKSHOP DE CREACIÓ. Ens submergirem de ple a les eines que permeten la creació d'escenes teatrals. Creuarem el pont entre l'escena i l'escriptura. Jugarem amb les emocions i sensacions per deixar que aquestes generin un món i es concretin en històries. Descobrirem una dramatúrgia viva que s'experimenta i es cregui a l'escenari. Ens convertirem així en creadors conscients, habitant el present per descobrir les històries.

El taller es desenvoluparà en dissabte (11-14h i 16-19h) i en diumenge (11-14h).

https://blancadesvelada.com

https://www.instagram.com/alejimenezcascon/

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.


+18 anys