Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LIDA WORKSHOP 6 . CREACIÓ TEATRAL AMB ALEJANDRA JIMÉNEZ-CASCÓN

Training

  • LIDA  WORKSHOP 6 . CREACIÓ  TEATRAL AMB ALEJANDRA JIMÉNEZ-CASCÓN
  • LIDA  WORKSHOP 6 . CREACIÓ  TEATRAL AMB ALEJANDRA JIMÉNEZ-CASCÓN
  • LIDA  WORKSHOP 6 . CREACIÓ  TEATRAL AMB ALEJANDRA JIMÉNEZ-CASCÓN

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Escoles Velles

From Saturday 18 June 2022, 11:00 h to Sunday 19 June 2022, 14:00 h

See description of the event
Sat 18 Jun
12:00 h
Finished
ALEJANDRA JIMÉNEZ-CASCÓN es forma com a actriu a l'ESAD de Sevilla i Estudis de Teatre a Barcelona. El 2005 interpreta Lorca a l'exitós... Read more

ALEJANDRA JIMÉNEZ-CASCÓN es forma com a actriu a l'ESAD de Sevilla i Estudis de Teatre a Barcelona. El 2005 interpreta Lorca a l'exitós Lorca eren tots de Pepe Rubianes. Des de l'inici munta companyia pròpia on escriu i interpreta les obres. Amb l'última, Blanca Desvelada, ha estat finalista al Margarita Xirgu 2015, i candidata als Premis Max per Millor Autoria Revelació el 2016. Improvisadora amb més de 15 anys d'experiència en l'espectacle d'èxit Improshow, el 2014 fundasupropiacompanyia ImproBarcelona. Com a monologuista còmica, el 2007 participa al programa de televisió Que no surti d´aquí, i ha presentat durant 3 temporades La Nits del Club de la Comèdia a Barcelona. A la televisió 3 temporades Buenafuente, amb personatges com Disco, ballarina de Rodolfo Chikilicuatre a Eurovisió 2008, i en diversos programes de la mà de Josema Yuste i Florentino Fernández. Actualment combina la gira de Blanca Desvelada, amb la direcció de processos de creació i escriptura dramàtica.

WORKSHOP DE CREACIÓ. Ens submergirem de ple a les eines que permeten la creació d'escenes teatrals. Creuarem el pont entre l'escena i l'escriptura. Jugarem amb les emocions i sensacions per deixar que aquestes generin un món i es concretin en històries. Descobrirem una dramatúrgia viva que s'experimenta i es cregui a l'escenari. Ens convertirem així en creadors conscients, habitant el present per descobrir les històries.

El taller es desenvoluparà en dissabte (11-14h i 16-19h) i en diumenge (11-14h).

https://blancadesvelada.com

https://www.instagram.com/alejimenezcascon/

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.


+18 anys