Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Lidia Garcia + MEL

Música

  • Lidia Garcia + MEL
  • Lidia Garcia + MEL

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Ateneu Santfeliuenc (Vidal i Ribas 25)

De viernes 3 noviembre 2023, 20:30 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
Edició especial amb la presentació del llibre "Ejazz, las mujeres en la orilla izquierda del jazz" de l'escriptora Sonia Rico, editat... Leer más
  • Edició especial amb la presentació del llibre "Ejazz, las mujeres en la orilla izquierda del jazz" de l'escriptora Sonia Rico, editat per Elvo Editorial.

Lidia Garcia Bascompta, nascuda l'any 1994 a Sant Joan Despí. Intèrpret de baix elèctric, cursa el Grau Mitjà i Grau Superior al Taller de Músics. Durant els anys de formació acadèmica també ha estat en actiu professionalment, compartint escenari amb musics com Joana Serrat, Fermin Mugurza, Amelia Bernet, Raül Reverter, d'entre altres.

També ha sigut dinamitzadora i músic fix de l'open-mic jam session del JazzSí Club durant 4 anys. Actualment, és docent i està involucrada en projectes com MatizzBand (latin-jazz), Aquestes Music (soul), 5 Sud (música llatinoamericana), Micaela Chalmeta Big band (funk-jazz, formada exclusivament per dones i dirigida per David Pastor)

El grup MEL ha sorgit com un espai d'interacció musical entre les seves integrants.

Trio de músiques que reinterpreta cançons catalanes i afroamericanes, tractant-les a través del concepte Groove i també de les seves influències jazzístiques.


Músics:

Lidia Garcia: baix elèctric 

Èlia Lucas: teclats

Marta Urdiales: bateria 


Convidades especials:

Maria Antonia Gili: trompeta

Aura Mauri: veu