Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LLEPAFILS

Teatro

  • LLEPAFILS

Ciudad: Calella

Lugar: Sala Mozart

De domingo 6 diciembre 2020, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 6 dic.
18:00 h
Finalizado
Cicle Teatre familiar Teatre / català A partir de 3 anys LLEPAFILS... Leer más

Cicle Teatre familiar


Teatre / català

A partir de 3 anys

LLEPAFILS Preu: 6€  

Cia Teatre al detall

En Lluïset no vol menjar res de res! Només PATATES FREGIDES! Els seus dos cuiners particulars, en Llòfia i l’Olívia, han de tenir el menjar a punt i fer-lo esmorzar, dinar i sopar. És una tasca molt dura cuinar per aquest marrec Llepafils. Els dos cuiners n’estan fins al capdamunt i ja no poden més: “Si avui no menja, pleguem!”

Però avui, avui serà diferent... en Llòfia tindrà una gran idea: i si deixen entrar al menut a la cuina? I si participa de la màgia i l’alquímia dels fogons?... Pot ser tot un espectacle! Potser d’aquesta manera... potser així... així: potser si!

La imaginació, la música i l`humor seran els millors ingredients per la recepta “Llepafils”. L`embolic està servit i la diversió assegurada!

 Llegiu atentament les normatives que s'aplicaran per la prevenció de la Covid-19:

* A causa de la normativa de la Covid-19, les entrades s'han de comprar per persones de contacte habitual amb un màxim de 5 persones. Un cop feta la compra no s'acceptaran canvis ni devolucions.

* Per tenir una màxima seguretat en la prevenció de la covid, en cada reserva de seients, es bloquejaran automàticament les butaques de tot el voltant.

* A l'Arribada un acomodador/a els acompanyarà als seients preassignats.

* Serà obligatori l'ús de mascareta en tot moment.

* Es recomana arribar amb 30' d'antelació per fer entrada esglaonada.

* A l'entrada hi haurà dosificadors amb gel desinfectant.

* Tant en les cues d'entrada com les de sortida, és important guardar la distància de seguretat 1,5 m

Moltes gràcies