Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LLORET ESPAI OFF: NOVES ESPIRITUALITATS PER A PERSONES ATEES

Teatro

  • LLORET ESPAI OFF: NOVES ESPIRITUALITATS PER A PERSONES ATEES
  • LLORET ESPAI OFF: NOVES ESPIRITUALITATS PER A PERSONES ATEES
  • LLORET ESPAI OFF: NOVES ESPIRITUALITATS PER A PERSONES ATEES

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Jardí de la Pau

De sábado 3 junio 2023, 19:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
Lloc: Jardí de la Pau Idioma: Català  Edat recomanada: Públic adult i juvenil  Un espectacle que reflexiona sobre l’evolució de l’espiritualitat... Leer más

Lloc: Jardí de la Pau

Idioma: Català 

Edat recomanada: Públic adult i juvenil 


Un espectacle que reflexiona sobre l’evolució de l’espiritualitat i els rituals en el marc de les societats occidentals neoliberals. 


SINOPSI: 

Noves espiritualitats per a persones atees és un projecte escènic que neix de la voluntat d’indagar l’espiritualitat des d’una perspectiva atea o agnòstica. Qüestiona com algunes persones, encara que no s’identifiquin amb cap religió o creença metafísica, projecten fe en el destí, veneren personatges o no passen per sota d’escales obertes. Cia. Atzucac té l’objectiu d’abordar el tema des d’un punt de vista crític i irònic. Fan investigació amb un llenguatge híbrid i transdisciplinari que aconsegueix que el públic sigui un aliat i l’escenari un espai de joc. 


FITXA ARTÍSTICA:

Creació, direcció i dramatúrgia: Eva Grabuleda, Dolça Alcanyís i Aram Pou 

Intèrprets: Victoria Bilbao, Dolça Alcanyís i Aram Pou