Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LLORET ESPAI OFF: NOVES ESPIRITUALITATS PER A PERSONES ATEES

Theater

  • LLORET ESPAI OFF: NOVES ESPIRITUALITATS PER A PERSONES ATEES
  • LLORET ESPAI OFF: NOVES ESPIRITUALITATS PER A PERSONES ATEES
  • LLORET ESPAI OFF: NOVES ESPIRITUALITATS PER A PERSONES ATEES

City: Lloret de Mar

Place: Jardí de la Pau

From Saturday 3 June 2023, 19:00 h to 20:00 h

See description of the event
Lloc: Jardí de la Pau Idioma: Català  Edat recomanada: Públic adult i juvenil  Un espectacle que reflexiona sobre l’evolució de l’espiritualitat... Read more

Lloc: Jardí de la Pau

Idioma: Català 

Edat recomanada: Públic adult i juvenil 


Un espectacle que reflexiona sobre l’evolució de l’espiritualitat i els rituals en el marc de les societats occidentals neoliberals. 


SINOPSI: 

Noves espiritualitats per a persones atees és un projecte escènic que neix de la voluntat d’indagar l’espiritualitat des d’una perspectiva atea o agnòstica. Qüestiona com algunes persones, encara que no s’identifiquin amb cap religió o creença metafísica, projecten fe en el destí, veneren personatges o no passen per sota d’escales obertes. Cia. Atzucac té l’objectiu d’abordar el tema des d’un punt de vista crític i irònic. Fan investigació amb un llenguatge híbrid i transdisciplinari que aconsegueix que el públic sigui un aliat i l’escenari un espai de joc. 


FITXA ARTÍSTICA:

Creació, direcció i dramatúrgia: Eva Grabuleda, Dolça Alcanyís i Aram Pou 

Intèrprets: Victoria Bilbao, Dolça Alcanyís i Aram Pou