Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LOS HERMANOS CUBERO

Música

  • LOS HERMANOS CUBERO

Ciudad: Reus

Lugar: Sala Santa Llúcia

De lunes 7 diciembre 2020, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
lun. 7 dic.
20:00 h
Finalizado
Los Hermanos Cubero porten des del 2010 entre els grups de folk més importants de l’Estat. El fet de guanyar el Premi Europeu de Nova Creació... Leer más

Los Hermanos Cubero porten des del 2010 entre els grups de folk més importants de l’Estat. El fet de guanyar el Premi Europeu de Nova Creació de Folklore Agapito Marazuela els va llançar als escenaris i, des de llavors, han aconseguit formar part d’El Segell del Primavera, la discogràfica del conegut festival Primavera Sound. Quique dibuja la tristesa (2018) va ser el seu tercer disc, un treball que ara el presentaran al Festival de Reus Accents en una proposta on tocaran un repertori 100% folk, amb les dues influències clau per al grup: música  de l’Alcàrria, la seva terra, i el bluegrass americà que tant els inspira. Tres mesos després de la mort de la seva dona, Enrique Cubero va començar a gestar el treball que estan tocant, un disc que accepta tots aquells dies sense sol i tots aquells dies amb el sol massa impertinent. Una música inspirada i dedicada a una persona que ja no la podrà sentir. Un treball que ha rebut nombroses distincions, que esdevé un homenatge a la música com a refugi en moments extremadament dolorosos. Los Hermanos Cubero arriben a Reus per primer cop amb les cançons ja enregistrades del seu proper disc que, segurament, ens podran avançar a la Sala Santa Llúcia la nit del 28 de novembre.

Veu i guitarra: Enrique Ruiz Cubero. 

Mandolina: Roberto Ruiz Cubero.