Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Mala Brigo / De algodón y caucho

Culturales

  • Mala Brigo / De algodón y caucho

Ciudad: Bisbal d'Empordà, La

Lugar: Torre Maria

De sábado 15 julio 2023, 20:45 h a 21:45 h

Ver descripción del evento
sáb. 15 jul.
20:45 h
Finalizado
L´espectacle ens submergeix en un univers rural. Dos artistes, un pal xinès enmig de l’escena, la dansa, els ports acrobàtics i la... Leer más

L´espectacle ens submergeix en un univers rural. Dos artistes, un pal xinès enmig de l’escena, la dansa, els ports acrobàtics i la corda llisa per una atmosfera poètica. Una escenografia depurada, cabassos de vímet que abans servien per treballar al camp i ara estan al servei d’aquesta història.


“Estimats veïns, estimades veïnes, us convido a aixecar-vos ia apropar-vos. Som la veu del poble, un poble que no entén de por, un poble que celebra la vida. És per això que avui ballarem com baldufes embogides i explotarem com aranyes de colors al cel fosc. En aquesta immortal plaça, de part del senyor alcalde, es fa saber que avui s’inicien les festivitats.”"

Per a tots els públics

Mástil 

50 min.

3 €