Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Mala Brigo / De algodón y caucho

Culturals

  • Mala Brigo / De algodón y caucho

Ciutat: Bisbal d'Empordà, La

Lloc: Torre Maria

De dissabte 15 de juliol 2023, 20:45 h a 21:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 de jul.
20:45 h
Finalitzat
L´espectacle ens submergeix en un univers rural. Dos artistes, un pal xinès enmig de l’escena, la dansa, els ports acrobàtics i la... Llegir més

L´espectacle ens submergeix en un univers rural. Dos artistes, un pal xinès enmig de l’escena, la dansa, els ports acrobàtics i la corda llisa per una atmosfera poètica. Una escenografia depurada, cabassos de vímet que abans servien per treballar al camp i ara estan al servei d’aquesta història.


“Estimats veïns, estimades veïnes, us convido a aixecar-vos ia apropar-vos. Som la veu del poble, un poble que no entén de por, un poble que celebra la vida. És per això que avui ballarem com baldufes embogides i explotarem com aranyes de colors al cel fosc. En aquesta immortal plaça, de part del senyor alcalde, es fa saber que avui s’inicien les festivitats.”"

Per a tots els públics

Mástil 

50 min.

3 €