Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Malvasia Power // 2a EDICIÓ _ Tast 1/12 Collites consecutives, cellers propers

Gastronómicos

  • Malvasia Power // 2a EDICIÓ _ Tast 1/12 Collites consecutives, cellers propers
  • Malvasia Power // 2a EDICIÓ _ Tast 1/12 Collites consecutives, cellers propers

Ciudad: Sitges

Lugar: Centre d'Interpretació Malvasia de Sitges

De domingo 30 enero 2022, 12:00 h a 14:00 h

Ver descripción del evento
dom. 30 ene.
12:00 h
Finalizado
Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencialEl Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM)... Leer más

Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencial

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) repeteix el cicle de tastos que posa en el seu context les diferens vinificacions de Malvasia de Sitges, que permetran descobrirels cellers i les particularitats de cada zona, així com la seva història i escenari, no únicament en l’àmbit local, sinó en el conjunt del Mediterrani.

El sommelier David Martínez i la historiadora i coordinadora del CIM, Alba Gràcia guiaran aquesta experiència enològica i patrimonial entenen que la malvasia és una de les varietals de raïm més especials del nostre territori. 

Els tastos es faran al pati del CIM, seguint les mesures sanitàries preventives.

Aquest tast inicial és l'arrancada d'aquesta segona edició. Cinc malvasies de collites consecutives ens mostraran el potencial de guarda d'aquesta varietat: Llegat Llopis 2016 del Celler de l'Hospital (Sitges), Sasserra 2017 de Vega de Ribes (Sant Pere de Ribes), Malvasia 2018 Celler de Torre del Veguer (Sant Pere de Ribes), Malvasia 2019 Jané Ventura (Vendrell) i Margalló 2020 d'Avenc del Garraf (Olesa de Bonsevalls) i dues sorpresa més.