Mar Pujol - Cançons de Rebost

Música

  • Mar Pujol - Cançons de Rebost

Ciudad: Sant Feliu de Codines

Lugar: Jardins de Can Xifreda

De jueves 25 julio 2024, 20:30 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
Després d’un any llarg de gira amb el seu EP Trepa, la cantautora de Lluçanès publica el seu primer llarga durada: Cançons de Rebost.A... Leer más

Després d’un any llarg de gira amb el seu EP Trepa, la cantautora de Lluçanès publica el seu primer llarga durada: Cançons de Rebost.

A través d’una veu enganxada a una guitarra, Mar Pujol obre el seu rebost de cançons per trobar-hi el quotidià i el trascendental al mateix prestatge. És música per baixar les pulsacions, per prendre aire i tastar la pausa, el silenci. És una artista versàtil i convincent, experta en acariciar l’ànima de qui l’escolta. Així ho demostren els nombrosos concerts que ha dut a terme durant la seva primera gira, passant per espais i festivals com el Cantilafont, l’Aphònica, la Fira Mediterrània de Manresa o les sales Apolo, Clap o Stroika, obrint pel grup barceloní Mishima.

Escull la teva entrada a mida! També hi trobaràs l'ENTRADA SOLIDÀRIA: la coresponsabilitat entre artistes, programadors i públics beneficia la sostenibilitat dels projectes artístics i la programació. A més, comprar l'entrada solidària fa possible que una persona gaudeixi d'una entrada bonificada.