MARIA DEL MAR BONET, Festival Blanes Arran de Mar

Conciertos, Culturales, Música

  • MARIA DEL MAR BONET,  Festival Blanes Arran de Mar

Ciudad: Blanes

Lugar: Escola Joaquim Ruyra

De sábado 29 junio 2024, 22:00 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
MARIA DEL MAR BONET és una de les grans veus de referència de la cançó al món i una icona de la nostra cultura. La Mediterrània ha... Leer más

MARIA DEL MAR BONET és una de les grans veus de referència de la cançó al món i una icona de la nostra cultura. La Mediterrània ha estat sempre el punt de referència en la seva vida artística i personal, considerant-la la seva font d'inspiració. Des de la seva immensa nau balear ha passejat per tot el món la música en la nostra llengua.

Mai ha deixat de cantar la música tradicional i popular. La que considera ‘del poble per tornar-la al poble’. Ha compartit concerts i discs amb nombrosos artistes del nord d'Àfrica i de les dues riberes de la Mediterrània. Ha enregistrat una quarantena de discs i ha tingut el privilegi que només tenen alguns: el de saltar de dècada en dècada, sentint-se igual d’estimada i respectada.

Acompanyada a l'escenari d'una formació gran de músics de luxe, la cantant mallorquina presenta aquest 2024 un nou espectacle que recull algunes d'aquestes cançons, al costat de les noves que formaran part del nou disc que editarà pròximament.